• Βιομηχανικά Δάπεδα
  • Εποξειδικά Δάπεδα
  • Τεχνική κατασκευή δαπέδων

H Εταιρεία

H Εταιρεία

Εδώ και 30 χρόνια και με εκατοντάδες έργα στο ενεργητικό της, η Sigma Τεχνική παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στα εποξειδικά και τα βιομηχανικά δάπεδα. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι υψηλής τεχνολογίας, εισαγόμενα και εγχώρια, και επιλέγονται με αυστηρά κριτήρια ποιότητας και αντοχής για να χρησιμοποιηθούν.

 

TA υλικά καλύπτονται με πιστοποιητικά Ελληνικών ή ξένων εργαστηρίων, και συμφωνούν απόλυτα με τις προδιαγραφές υγιεινής, όπως αυτές υπαγορεύονται από το νομικό πλαίσιο της Ε.Ε. για τα εργοστάσια παραγωγής – επεξεργασίας και διακίνησης τροφίμων και ποτών.

Τα συνεργεία εφαρμογής της Sigma Τεχνικής είναι πλήρως εξειδικευμένα και εξοπλισμένα με τα κατάλληλα εργαλεία και μηχανήματα, ενώ για την καλή εφαρμογή των δαπέδων δίδεται από την εταιρεία μας 3ετής εγγύηση.

Η 30ετής πείρα της Sigma Τεχνικής στις εφαρμογές συνδυάζεται με την συνεχή εκμάθηση κάθε νέων υλικών και τεχνολογιών, με στόχο την πρόοδο και την εξέλιξη στο βιομηχανικό δάπεδο.

Με βασικά συστατικά της φιλοσοφίας της, τον επαγγελματισμό και την πελατοκεντρική νοοτροπία, η Sigma Τεχνική δίνει έμφαση στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας και υψηλών προδιαγραφών.