• Βιομηχανικά Δάπεδα
  • Εποξειδικά Δάπεδα
  • Τεχνική κατασκευή δαπέδων

Αντιδιαβρωτικές προστατευτικές βαφές σκυροδέματος, τοίχων, οροφών, δεξαμενών

Αντιδιαβρωτικές προστατευτικές βαφές σκυροδέματος, τοίχων, οροφών, δεξαμενών

Αντιδιαβρωτικές προστατευτικές βαφές σκυροδέματος, τοίχων, οροφών, δεξαμενών

Αντισκονικές επιστρώσεις

Τα συστήματα αυτά επιτρέπουν να έχουμε μία προστασία από κυκλοφορία πεζών και ελαφρών οχημάτων με λαστιχένιες ρόδες. Δεν σκονίζουν,προστατεύουν από λάδια, λίπη, καύσιμα, μολυσματικές ουσίες, πλένονται με ζεστό νερό, ατμό, απορυπαντικά και αντιστέκονται σε αραιωμένα διαλύματα οξέων,αλκαλίων,αλάτων.

 

Επιστρώσεις πολυουρεθανικές με διαλύτες
Τοποθετούνται για κατασκευή δαπέδων,που θα χρησιμοποιηθούν για καταστήματα, αποθήκες, εκθεσιακούς χώρους αυτοκινήτων, χώρους καυστήρων, διαδρόμων, ψυγείων, εργαστηρίων της βιομηχανίας τροφίμων, αθλητικούς χώρους.

Επιστρώσεις εποξειδικές με διαλύτες
Επιστρώσεις με μεγάλη αντοχή σε χημικά διαλύματα. Ενδείκνυνται για χώρους εργαστηρίων και για περιστασιακή επαφή με διαλύματα οξέων,αλκαλίων,αλάτων,διαλύτες. Δεν μολύνονται από ραδιενεργά απόβλητα,
κατάλληλα για πυρηνικά εργοστάσια.

 Επιστρώσεις εποξειδικές υδατοδιαλυτές
Ιδανικές για εφαρμογή σε κλειστό περιβάλλον,κατάλληλες για τρόφιμα, εύκολος καθαρισμός, ωραία επιφάνεια, μεγάλη αντοχή σε πλύσιμο με καθαριστικά και απολυμαντικά, ανθεκτικές σε αραιωμένα διαλύματα οξέων και αλκαλίων. Καλή συνεκτικότητα,δυνατότητα εφαρμογής και σε ελαφρώς υγρές επιφάνειες.

 Επιστρώσεις πολύχρωμες
Πολύχρωμες επιστρώσεις με όψη απομίμησης μαρμάρου,διακοσμητικές καλή αισθητική. Για εκθέσεις,εμπορικά κέντρα,καταστήματα,εισόδους εργοστασίων κ.λ.π.